Menu
Your Cart

Flowermate SWIFT Pro

Flowermate SWIFT Pro
Flowermate SWIFT Pro
219,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 176,61€
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • Κωδικός: 3053
  • SKU: VA0013

Ο νέος Flowermate SWIFT Pro είναι ένας από τους ελάχιστους vaporizer με 100% πραγματική συναγωγή θερμότητας που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα. Στο άτμισμα με συναγωγή θερμότητας, ο αέρας θερμαίνεται σε ξεχωριστό θάλαμο και διατηρείται χωριστά από το μείγμα αρωματοθεραπείας μέχρις ότου απαιτηθεί η χρήση του. Αυτό σημαίνει ότι ο Flowermate SWIFT Pro έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους χρήστες εξαιρετική γεύση εφόσον η διαδικασία θέρμανσης στο αγαπημένο σας μείγμα γίνεται πιο πολύ πιο ήπια. Ενώ η επιστήμη στην οποία βασίζεται μπορεί να είναι πολύπλοκη, ο νέος vaporizer SWIFT είναι απολύτως απλός στο σχεδιασμό του καθιστώντας τον μικρό, ελαφρύ και κομψό.

Παρόλο που ο Flowermate SWIFT Pro έχει σχεδιαστεί σαν μεμονωμένη συσκευή, αντί να συνδέεται σε ένα smartphone, αυτός διαθέτει ψηφιακό έλεγχο θερμοκρασίας και ψηφιακή οθόνη απεικόνισης για απόλυτη ακρίβεια και ευκολία χρήσης. Ένα πρόσθετο θετικό στοιχείο είναι η δυνατή μπαταρία που επαναφορτίζει μέσω USB γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρχει πάντοτε κάποιος για να δανειστείτε ένα καλώδιο USB όταν για κάποιο λόγο δεν έχετε το δικό σας και πρέπει να το φορτίσετε.

Διαθέσιμος σε Μπλε, ΚόκκινοΜαύρο και Πράσινο.

Θέρμανση

Για αυτούς που αναπολούν το μάθημα της φυσικής από τα σχολικά τους χρόνια μπορεί να θυμούνται ότι υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορεί να μεταφερθεί η θερμότητα: συναγωγή, αγωγιμότητα και ακτινοβολία. Οι περισσότεροι vaporizer που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα χρησιμοποιούν την μέθοδο της αγωγιμότητας. Με άλλα λόγια, αυτοί διοχετεύουν θερμότητα απευθείας στο αγαπημένο σας μείγμα αρωματοθεραπείας το οποίο βασικά αρχίζει να προετοιμάζεται. Καθώς συμβαίνει αυτό, αναδύει γευστικό ατμό και αυτό είναι στη συνέχεια που αναπνέετε. Ο ολοκαίνουριος Flowermate SWIFT Pro είναι ένας vaporizer με 100% συναγωγή θερμότητας γεγονός που σημαίνει ότι θερμαίνει αέρα σε έναν ελεγχόμενο θάλαμο και έπειτα διοχετεύει τον θερμό αέρα μέσα από το μείγμα αρωματοθεραπείας σας όταν αυτό απαιτείται και μόνο τότε. Ως εκ τούτου, το μείγμα θερμαίνεται όσο χρειάζεται προκειμένου να μας χαρίσει τη γεύση και όπως γνωρίζουν όλοι οι καλοί μάγειρες, όσο πιο προσεκτικά μαγειρεύεται ένα φαγητό, τόσο καλύτερη είναι η γεύση του όταν φτάσει στο στόμα μας.

Γεύση

Η γεύση είναι σε μεγάλο βαθμό το καθοριστικό χαρακτηριστικό αυτού του νέου vaporizer SWIFT και οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν τον αρθρωτό θάλαμο μέσα στον οποίο τοποθετείται το μείγμα αρωματοθεραπείας της αρεσκείας τους. Ο νέος SWIFT διαθέτει μια σειρά από ξύλινους δακτυλίους που προσθέτουν τη δική τους χαρακτηριστική και μοναδική πινελιά στο αγαπημένα σας μείγμα από βότανα. Αν έχετε ποτέ δοκιμάσει τον Σκανδιναβικό τρόπο μαγειρικής πάνω σε μια καυτή ξύλινη πιατέλα, τότε γνωρίζετε ακριβώς το αποτέλεσμα. Εναλλακτικά μπορείτε να ατμίσετε το μείγμα σας πετυχαίνοντας πιο αγνή γεύση με τη χρήση των ανοξείδωτων δακτυλίων ή των δακτυλίων από βοριοπυριτικό γυαλί. Όποιους δακτυλίους και αν επιλέξετε, θα επωφεληθείτε από το γεγονός ότι η διαδρομή θέρμανσης έχει απομονωθεί εντελώς προκειμένου να εξαλειφθεί ο κίνδυνος αλλοίωσης της γεύσης του μείγματός σας από τα ηλεκτρονικά μέρη.

Σχεδιασμός

Παρόλο που οι εσωτερικές λειτουργίες του Flowermate SWIFT μπορεί να ακούγονται πολύπλοκες (και πίσω τους κρύβεται η επιστήμη), από την οπτική γωνία του χρήση, ο Flowermate SWIFT Pro είναι απλούστατος στη χρήση. Με την πρώτη ματιά, ο νέος vaporizer SWIFT είναι συμπαγής και απλός ενώ οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διασκεδαστικά και μοντέρνα χρώματα όπως πράσινο, μπλε, κόκκινο ή το κλασσικό μαύρο σοφιστικέ. Ο Flowermate SWIFT είναι τόσο μικρός και ελαφρύς που χωράει εύκολα ακόμα και στην τσέπη ενός πουκάμισου. Για να βελτιωθεί η κομψή του εμφάνιση (και για την προστασία έναντι στον κίνδυνο αποκόλλησης), το επιστόμιο διπλώνει όταν δεν χρησιμοποιείται ώστε να ενσωματώνεται στον σκελετό του vaporizer.

Έλεγχος

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής είναι η ψηφιακή της οθόνη η οποία απεικονίζει την θερμοκρασία και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που απομένει. Ο Flowermate SWIFT Pro διαθέτει εύκολα προσβάσιμο σύστημα ελέγχου το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί κατά 1 βαθμό Κελσίου από 60°C έως 230°C. Ο χρόνος θέρμανσης διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα από κρύα εκκίνηση και ο Flowermate SWIFT απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 4 λεπτά για εξοικονόμηση μπαταρίας. Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ο vaporizer SWIFT φορτίζει μέσω θύρας micro-USB που είναι διακριτικά τοποθετημένη στη βάση της συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν ξεμείνετε κάπου χωρίς τον δικό σας φορτιστή, ένας κοινός φορτιστής κινητού τηλεφώνου θα σας βοηθήσει να το φορτίσετε χωρίς ταλαιπωρία.

Εγγύηση

Ο Flowermate Swift Pro συνοδεύεται από 3ετή εγγύηση κατασκευαστή για την ίδια τη συσκευή. Η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση 90 ημερών. Το προϊόν είναι κατόπιν παραγγελίας,5-7 εργάσιμες μέρες για παράδοση.
  • Η σελίδα αυτή και τα προϊόντα που πωλούνται, απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες.
  • Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies.
  • Όλοι οι σπόροι κάνναβης πωλούνται για σουβενίρ και τη διαφύλαξη του είδους.
  • Η καλλιέργεια του φυτού απαγορεύεται αυστηρά στην Ελλάδα.
Δωρεάν μεταφορικά πάνω από 29.90€
Αποστολή σε μια ημέρα
Εγγύηση Ποιότητας