Menu
Your Cart

AirVape Xs

AirVape Xs
AirVape Xs
169,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 136,29€
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • Κωδικός: 3049
  • SKU: VA0015

Μια ματιά στο AirVape Xs είναι αρκετή για να καταλάβουμε ότι πρόκειται για μια συσκευή άριστης ποιότητας για απαιτητικούς χρήστες. Μόλις το σηκώσετε και το κρατήσετε στα χέρια σας, θα εκτιμήσετε το πόσο άνετο και ελαφρύ είναι (70γρ.) Το προσεγμένο μεταλλικό περίβλημα, η ποιοτική ψηφιακή οθόνη 3.3 εκατοστών και το στιβαρό γυάλινο επιστόμιο παρέχουν μια σαφή εικόνα και για την ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό του. Το πιο δυνατό σημείο του AirVape Xs είναι η πρωτοποριακή λειτουργία του όπου χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό αγωγιμότητας και συναγωγής της θερμότητας. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι το αγαπημένο σας μείγμα αρωματοθεραπείας συσκευάζεται στον θάλαμο με το κεραμικό φουρνάκι όπου θερμαίνεται ομαλά και ομοιόμορφα (σε εύρος θερμοκρασιών από 93°C έως 220°C) ώστε να παράγει τον καλύτερο ατμό με την πιο αγνή γεύση. Η διαδικασία θέρμανσης διαρκεί μόνο 20 δευτερόλεπτα από κρύο μέχρι την μέγιστη θερμοκρασία και το AirVape δονείται για να σας ενημερώσει όταν είναι έτοιμο.

Ο νέος vaporizer AirVape θα ικανοποιήσει εξίσου τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους χρήστες. Αυτοί που είναι νέοι στον χώρο του ατμίσματος θα χαρούν όταν διαπιστώσουν ότι το γέμισμα και η θέρμανση του AirVape γίνεται με τον πιο απλό τρόπο οπότε θα απολαύσουν τις πρώτες στρωτές ρουφηξιές σε χρόνο μηδέν. Εκείνοι που διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία θα εκτιμήσουν και την αγνότητα της γεύσης και την εξαιρετική παραγωγή ατμού. Η ποιότητα των εισπνοών θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πλέον έμπειρους και απαιτητικούς χρήστες με ξεκάθαρη την απουσία αντίστασης και με το πλεονέκτημα ότι ο ατμός έχει ελαφρώς κρυώσει πριν φύγει από το επιστόμιο προκειμένου να σας προφυλάξει από ανεπιθύμητα καψίματα. Αυτή είναι μία μόνο από τις πολλές διακριτικές και προσεκτικές πινελιές που καθιστούν το AirVape μία κατηγορία από μόνο του.

Ο AirVape Xs θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο πιο κομψός vaporizer της αγοράς σήμερα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα ωραία χρώματα: Mystic Grey (Γκρι)Rose Gold (Χρυσό)Midnight Blue (Μπλε) και Red Gold (Κόκκινο).

Χαρακτηριστικά σχεδίασης

Ωραίο στην όψη, απλό στην χρήση και εντυπωσιακό στο εσωτερικό του μέρος, το AirVape Xs διατηρεί όλα τα καλά στοιχεία του πρωτότυπου AirVape και προχωράει σε μια σειρά βελτιώσεων που βασίζονται σε σχόλια από τους χρήστες. Ξεκινώντας από το εξωτερικό του, ο νέος vaporizer AirVape διαθέτει ελκυστικό εξωτερικό. Οι μικρές διαστάσεις του, ιδιαίτερα το γεγονός ότι είναι λεπτός και το μικρό του βάρος σημαίνουν ότι μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στην τσέπη μιας ενός πουκάμισου. Παρόλο που διαθέτη λεπτεπίλεπτη εμφάνιση, ο σκελετός του είναι εξ’ ολοκλήρου μεταλλικός και παρέχει μια καθησυχαστική αίσθηση στιβαρότητας και αξιοπιστίας. Το AirVape Xs είναι και με το παραπάνω ικανό να ανταπεξέλθει σε ένα μεγάλο ταξίδι με γεμάτη βαλίτσα.

Τρόπος χρήσης

Η χρήση του AirVape Xs είναι τόσο απλή και προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση. Με την πρώτη επαφή, η συσκευή είναι βολική αλλά σχεδόν αόρατη, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για του χρήστες που προτιμούν να ατμίζουν διακριτικά. Το γέμισμα του AirVape είναι εύκολη υπόθεση και γίνεται ως εξής: αφαιρείτε το γυάλινο επιστόμιο, γεμίζετε τον θάλαμο με το φουρνάκι παρακάτω με το αγαπημένο σας μείγμα για αρωματοθεραπεία, το πιέζετε ελαφρώς προς τα κάτω και αντικαθιστάτε το επιστόμιο. Χάρη στη μπαταρία με χωρητικότητα 1300 mAh (και ορισμένα εντυπωσιακά ηλεκτρονικά), το AirVape Xs θερμαίνεται σε περίπου 20 δευτερόλεπτα. Το εύρος θερμοκρασίας κυμαίνεται από 93°C έως 220°C και απεικονίζεται σε μια οθόνη 3.3 εκατοστών με καλή ευκρίνεια η οποία εμφανίζει επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που απομένει μέχρις ότου η συσκευή απενεργοποιηθεί αυτόματα. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι 3 λεπτά, αλλά οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τον χρόνο με μέγιστο τα 5 λεπτά. Υπάρχει επίσης απτική ειδοποίηση με δόνηση ώστε να προειδοποιεί του χρήστες διακριτικά όταν η συσκευή έχει ζεσταθεί στην επιθυμητή θερμοκρασία και όταν θα απενεργοποιηθεί από μόνη της. Η αντίσταση εισπνοής έχει πρακτικά εξαλειφθεί και ο ατμός ψύχεται ελαφρώς πριν μεταφερθεί στο επιστόμιο, λύνοντας με τον τρόπο αυτό το πρόβλημα εγκαυμάτων λόγω της θερμοκρασίας του ατμού.  Θέρμανση Το εξωτερικό μέρος της συσκευής μένει πάντοτε δροσερό διότι το AirVape Xs χρησιμοποιεί έναν πρωτοποριακό συνδυασμό αγωγιμότητας και συναγωγής της θερμότητας. Ακόμα μία σημαντική βελτίωση συγκριτικά με τον πρωτότυπο vaporizer AirVape είναι ότι χρησιμοποιεί ένα κεραμικό φουρνάκι. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, αυτό σημαίνει ότι η επιλογή του μείγματος για την αρωματοθεαπεία σας θερμαίνεται ομαλά και ομοιόμορφα για την παραγωγή του καλύτερου δυνατού ατμού. Το κεραμικό φουρνάκι κάνει επίσης μεγάλη διαφορά όσον αφορά τη διατήρηση της καθαρότητας στη γεύση του μείγματος με τα βότανά σας. Το γυάλινο επιστόμιο συνεισφέρει σε αυτό επίσης.

Δοχείο Κεριού

Θέλετε να ατμίσετε κάποιο πιο κολλώδες υλικό; Αγοράζοντας ως έξτρα το AirVape Xs – Δοχείο Κεριούο φοβερός αυτός vaporizer γίνεται ακόμα πιο λειτουργικός καθώς σας επιτρέπει να ατμοποιήσετε εκτός από βότανα, κεριά και συμπυκνώματα γεγονός που τον καθιστά τον μοναδικό φορητό vaporizer που θα χρειαστείτε ποτέ.

Φόρτιση 

Λαμβάνοντας τα πάντα υπόψη, το AirVape Xs είναι τόσο ισχυρό και αποτελεσματικό που θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει έναν επιτραπέζιο vaporizer για τους χρήστες που ζούνε σε πολύ μικρά μέρη, για παράδειγμα σε γκαρσονιέρες και στούντιο. Με αυτό κατά νου, αξίζει να αναφερθεί ότι ο vaporizer AirVape μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ η εσωτερική του μπαταρία βρίσκεται σε διαδικασία φόρτισης. Επιπλέον, η συσκευή φορτίζει μέσω μιας κανονικής θύρας micro-USB που είναι ίδια με τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα γεγονός που σημαίνει ότι πάντοτε θα υπάρχει κάποιος από τον οποίο θα μπορείτε να δανειστείτε ένα καλώδιο USB αν για κάποιο λόγο δεν έχετε το δικό σας και θέλετε να το φορτίσετε.

Εγγύηση

Ο AirVape Xs καλύπτεται με εγγύηση 2 ετών από την MagicVaporizers και με επιπλέον εγγύηση εφ’ όρου ζωής με περιορισμούς από τον κατασκευαστή. Το προϊόν είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας,5-7 εργάσιμες μέρες για παραλαβή
  • Η σελίδα αυτή και τα προϊόντα που πωλούνται, απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες.
  • Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies.
  • Όλοι οι σπόροι κάνναβης πωλούνται για σουβενίρ και τη διαφύλαξη του είδους.
  • Η καλλιέργεια του φυτού απαγορεύεται αυστηρά στην Ελλάδα.
Δωρεάν μεταφορικά πάνω από 29.90€
Αποστολή σε μια ημέρα
Εγγύηση Ποιότητας