Menu
Your Cart

420

420
Brand: Loud Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Ένας από τους στενούς μας φίλους, γνωστός μόνο ως Skins δημιούργησε το αρχικό Skins Skunk και το 8 Mile μας χρησιμοποιώντας το Michigan Skunk ως αφετηρία. Χρησιμοποίησε ένα αρσενικό skunk για να γονιμοποιήσει ένα γυναικείο Mendo Purps που η Loud family χρησιμοποιούσε για υπαίθριες καλλιέργειες. &nb..
48,28€ 56,80€
Χωρίς ΦΠΑ:38,94€
Brand: Green Label Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Η έγχυση των γονιδίων skunk μείωσε τον χρόνο άνθησης σε περίπου 10 εβδομάδες, με μερικούς φαινοτύπους που απαιτούν μια επιπλέον εβδομάδα περίπου για να ολοκληρωθούν σωστά. Το Ace Silver Haze αγαπά να καλλιεργείται σε ένα SCROG, αλλά επίσης θα αποδώσει καλά και όταν επιλέξετε να κάνετε topping ή σε έ..
33,74€ 39,70€
Χωρίς ΦΠΑ:27,21€
Brand: Aficionado Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Το Vetrus OG F5 προέρχεται απευθείας από το σμαραγδένιο τρίγωνο της Καλιφόρνιας, μια μακρά δουλειά επιλογής και σταθεροποίησης που έγινε με το Vetrus OG (OG Kush x Sour Diesel IBL) σε 5 γενιές, με στόχο τον καθορισμό και την ενίσχυση αυτού του εξαιρετικού σταυρού με τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Vetr..
301,75€ 355,00€
Χωρίς ΦΠΑ:243,35€
Brand: BC Bud Depot Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Ενώ εργάστηκε για να απελευθερώσει τους Girl Scout Cookies σπόρους κάνναβης, μετά από μήνες αυστηρών δοκιμών, η BC Bud ήξερε ότι είχε έναν νικητή! Η παραγωγή των Girl Scout Cookies τους κέρδισε τον Φεβρουάριο το High Time Medical Cannabis Cup. Άρχισαν να εργάζονται για να βελτιώσουν τα Girl Scout Co..
71,91€ 84,60€
Χωρίς ΦΠΑ:57,99€
Brand: Dr. Underground Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Από την μεγάλη μας επιτυχία, το Melon Gum παρουσιάζουμε τώρα την αυτόματη έκδοση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ευρύτερου κοινού. Αυτή η κυρία, η οποία διατηρεί τα χαρακτηριστικά της βασικής έκδοσης. Θα είναι έτοιμο μεταξύ 60-70 ημερών από τη βλάστηση. Θα λατρέψετε τη μεταβλητή οσμή μεταξύ π..
27,62€ 32,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,28€
Brand: Hazeman Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Το Black Cheese φτιάχτηκε χρησιμοποιώντας ένα Black Russian αρσενικό. Πήραμε αυτό το αρσενικό και το χτυπήσαμε στον κλώνο του UK Cheese Cut που έχουν οι Hazeman Seeds. Το αποτέλεσμα έκανε αυτό το πενιχρό υβρίδιο. Ένας υπέροχος συνδυασμός με το Mr. Nice Black Widow και to Russian land race στο UK Che..
50,66€ 59,60€
Χωρίς ΦΠΑ:40,85€
Brand: Hazeman Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Το Black Russian είναι ένα υβρίδιο που χρησιμοποιήσαμε ένα Russian landrace και ένα Mr. Nice black Widow αρσενικό, ως αποτέλεσμα το Black Russian είναι ένα πολύ ενεργητικό φυτό που του αρέσουν οι βιταμίνες και το φως. 8 έως 10 εβδομάδες για να τελειώσει. Κυρίως Indica Description: Black Russian is ..
50,66€ 59,60€
Χωρίς ΦΠΑ:40,85€
Brand: Hazeman Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Το Blue Bubba κατασκευάστηκε από ένα αρσενικό Blue God, που χτυπήθηκε στο περίφημο Hazmeans Bubba Kush. Με την επιρροή του Blue God στο Bubba Kush, δημιουργεί ένα μεγαλύτερο φυτό, μια μεγαλύτερη απόδοση και μια μπλε απόχρωση στο φυτό. Αφήστε το να πάει 10 εβδομάδες για βγει με την πλήρη εμφάνιση και..
50,70€ 59,65€
Χωρίς ΦΠΑ:40,89€
Brand: G13 Labs Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Δημιουργήθηκε από τη διασταύρωση του Blueberry F3, Blue Moonshine και ένα ισχυρό Kush / Ταϊλάνδης Indica υβριδικό που είναι πραγματικό rock star στις ΗΠΑ. Ως νικητής πολλαπλών βραβείων η Blue OG είναι γνωστή στην Ευρώπη και στο εξωτερικό. Το συμπαγές μέγεθος αυτού του στελέχους το καθιστά ιδανικό γι..
29,92€ 35,20€
Χωρίς ΦΠΑ:24,13€
Brand: Bsf Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Η κατηγορία LIMITED EDITIONS της BSF SEEDS, φέρνει αφιερωμένες ποικιλίες στον κόσμο της κάνναβης με 10 σπόρους η κάθε συσκευασία, μόνο για ένα χρονικό διάστημα και περιορισμένες μονάδες (200 μονάδες). Αυτές οι ποικιλίες ήταν μια συνεργασία της BSF SEEDS με διάσημους κτηνοτρόφους και έμπειρους συλλό..
66,30€ 78,00€
Χωρίς ΦΠΑ:53,47€
Brand: Hazeman Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Αυτό είναι μια καλή προσθήκη στον κλώνο bubba kush. Πήραμε το Aloha White Widow male, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εξαίρετο αρσενικό για να συνεργαστεί και να το χτυπήσει σε έναν από τους καλύτερους κλώνους Bubba Kush εκεί έξω. Αυτός ο σταυρός έδωσε στο bubba μια μεγαλύτερη απόδοση, αλλά έ..
50,70€ 59,65€
Χωρίς ΦΠΑ:40,89€
Brand: G13 Labs Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Αυτό το τέλειο μείγμα από Jack Herer και Haze είχε ως αποτέλεσμα μια μοναδική εξωτική γεύση και άρωμα, αλλά και με πολύ γρήγορη περίοδο ανθοφορίας. Αυτή η ταχέως αναπτυσσόμενη κυρία είναι πραγματικά ευχάριστη. Το αποτέλεσμα είναι καλό για τους ανθρώπους που αναζητούν χαλάρωση μετά από μια δύσκολη μέ..
29,92€ 35,20€
Χωρίς ΦΠΑ:24,13€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 48 (4 Σελ.)