Menu
Your Cart

Sour

Sour
Brand: Anesia Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Το Sour Apple δημιουργήθηκε από μια διασταύρωση του αρχικού Sour Diesel και ενός Pure Kush. Είναι ένα υβρίδιο με κυρίαρχο indica με συνδυασμό εφέ indica και sativa. Οι χρήστες περιγράφουν ως μια ισχυρή νοητική μετατόπιση, ένα αναζωογονητικό κεφάλι ψηλά που σας δίνει κίνητρα και εστίαση με μια αίσθη..
26,35€ 31,00€
Χωρίς ΦΠΑ:21,25€
Brand: Anesia Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Η Black Betty είναι ένα βαρύ κορίτσι με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε THC έως και 27% και είναι σαγηνευτής. Θα προσφέρει επίσης στους έμπειρους χρήστες μια σκληρή και αξέχαστη εμπειρία και θα πρέπει να καταναλώνεται μόνο με προσοχή. Το Sour Betty είναι ένα νέο και ασύγκριτο στέλεχος κάνναβης κ..
29,33€ 34,50€
Χωρίς ΦΠΑ:23,65€
Brand: Burning Bush Nurseries Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Η ORIGINAL West Coast Sour Diesel είναι γνωστή για τις μεγάλες αποδόσεις και τα ερεθίσματα της. Το Sour Diesel είναι απόγονο του θρυλικού στελέχους Chem Dawg '91 και διατηρεί πολλά από αυτά της ίδιας ανάπτυξης, γεύσης και αρωματικών χαρακτηριστικών που έκαναν τον Chem Dawg '91 τόσο διάσημο. Τα τελει..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: Emerald Triangle Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Το Sour Puss είναι ένα κυρίαρχο υβριδικό στέλεχος 3 σπιτικών sativa που συνδυάζει την California Sour x Lemon OG x Critical για να δημιουργήσει ένα εργοστάσιο με τη βαρύτητα της κριτικής και την πραγματικά υπέροχη γεύση του Sour Lemon. Είναι ένα ιδανικό εργοστάσιο για χρήση σε ένα σύστημα SCROG όπου..
21,25€ 25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,14€
Brand: Expert Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Το Gorrila Glue # 4 είναι ένα ισχυρό υβριδικό strain. Τα χοντρά, μπουμπούκια που καλύπτονται από ρητίνη και γεμίζουν το δωμάτιο με πικάντικα γήινα γλυκά και ξινά αρώματα που κληρονομούνται από τα γονικά strains του, το Chem’s Sister, το Sour Dubb και το Chocolate Diesel. Έπρεπε να συνδυάσουμε το st..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: Medical Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Ποικιλία αρχικά sativa, με σαφή και ευφημιστική δύναμη, αλλά όχι πολύ εγκεφαλική, ιδανική ως σύντροφος για όλη την ημέρα. Με αυτό το πέρασμα έχουμε περισσότερη παραγωγή και μικρότερη ανθοφορία. Νικητής διαφόρων εκδηλώσεων του καναβικού. Αδιαμφισβήτητη γεύση τροπικών φρούτων...
9,35€ 11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,54€
Brand: Mephisto Genetics Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Το Sour Blues ήταν ένας σταυρός που κάναμε πριν από πολλά χρόνια στην μορφή Photoperiod, και δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε σε μια αυτόματη έκδοση. Η γενεαλογία της είναι Sour Crack x Auto Blues, Κάνει πραγματικά χοντρά μπουμπούκια σε ομάδες, η μορφή της είναι συμπαγής, αλλά η αναλογία μπουμπουκιού ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: Nirvana Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Το New York Power Diesel βρίσκεται στο μενού εδώ και χρόνια και πρόσφατα αποφασίσαμε να την τζαζ, γυρίζοντας πίσω της με το Sour Diesel, έναν πολύτιμο πρόγονο. Η κοσμοπολίτικη κα Diesel διαθέτει ένα ανοιχτό πράσινο χρώμα και είναι ένα μεσαίο έως ψηλό φυτό με κάποια διαφορά μεταξύ των φαινομένων. Περ..
28,05€ 33,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,62€
Brand: Resin Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Το Sour P είναι ευθεία από τη Νέα Υόρκη Μέχρι να φεμινισθεί ήταν ένα στέλεχος μόνο του κλώνου και το πιο περιζήτητο στέλεχος στην Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι εξωτικό με ισχυρή γεύση και ψυχεδελικό υψηλό...
21,25€ 25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,14€
Brand: Ripper Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
fter much effort we can introduce to our catalog one of the most appreciated varieties by genetic collectors. We have worked to get one of the few lines of Sour Diesel feminized version preserving the main qualities of a good Sour D: flavor and potency. Sour Ripper has a sativa structure with a wi..
5,95€ 7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Brand: Humboldt Seed Organization Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Το Blueberry είναι ένα σούπερ δημοφιλές φυτό με μωβ χρώματα και φρουτώδη γεύση και οι σπόροι Humboldt το διέσχισαν με μια ξινή γεύση δείκτη που επίσης έκανε τον σταυρό πιο παραγωγικό από την ίδια την καθαρή γραμμή. Η ξινή γεύση φρούτων και τα παγωμένα σκληρά ψήγματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τ..
17,00€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,71€
Brand: Humboldt Seed Organization Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο, ισχυρό, ευτυχές και ευφημικό και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ένα προτιμώμενο στέλεχος καλλιεργητών παγκοσμίως...
20,40€ 24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,45€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 19 (2 Σελ.)