Menu
Your Cart

Afghani

Afghani
Brand: Advanced Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Το Afghan Skunk από την Advanced Seeds είναι πολύ απλό να μεγαλώσει έτσι ώστε ακόμη και ένας αρχάριος καλλιεργητής να έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Αυτό το strain αναπτύσσεται καλά σε εσωτερικούς χώρους και σε εξωτερικούς χώρους. Η αντίσταση του στις κακές καιρικές συνθήκες σημαίνει ότι οι καλλιεργη..
5,95€ 7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Brand: Expert Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Αυτό το strain αναπτύχθηκε αρχικά στις ΗΠΑ πριν μετακινηθεί στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 σε αναζήτηση πολιτικού ασύλου. Αυτό το ισχυρό Afghan, ενισχυμένο με γονίδια Skunk εμφανίζει ασυνήθιστο και απροσδόκητο υβριδικό σθένος, με αποτέλεσμα πρωτοποριακές αποδόσεις. Αναπτύσσετ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: Greenbud Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Αυτή η κυρίαρχη ποικιλία σε Indica δημιουργήθηκε με τη διάσχιση του Skunk # 1, του Hash Plant και του Ruderalis. Το Afghan Storm Auto είναι σταθερό, εξαιρετικά ανθεκτικό, συμπαγές και φυλλώδες και έχει πολύ καλό ρυθμό ανάπτυξης. Οι αρωματικοί οφθαλμοί καλύπτονται πλήρως με ρητίνη και παράγουν έντονε..
32,85€ 38,65€
Χωρίς ΦΠΑ:26,49€
Brand: Sensi Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Η πρώτη επιλογή για τους εραστές της Indie που εκτιμούν τα εύρωστα φυτά με γρήγορη, έντονη ανθοφορία και τεράστιους, πυκνούς μπουμπούκια! Το κλασικό μας στέλεχος σπόρων Αφγανών # 1 έχει φεμινιστεί ώστε να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους αρχαρίους και τους εσωτερικούς καλλιεργητές κάνναβης με περι..
21,25€ 25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,14€
Brand: Sensi Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Η πρώτη επιλογή ανάμεσα στους εραστές της Indie που ψάχνουν για τα φυτά αυτόματης φύτευσης με βαριά, κολλώδη μπουμπούκια! Το κλασικό μας Αφγανιστάν # 1 έχει ενημερωθεί σε ένα θηλυκό, αυτοεπιφυλακτικό στέλεχος σπόρων για να το κάνει ακόμα πιο εύκολο για αρχάριους και εσωτερικούς καλλιεργητές με περιο..
22,95€ 27,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,51€
Brand: Greenhouse Strain Hunters Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Μέχρι πρόσφατα, το Afgooey ήταν διαθέσιμο μόνο ως κλώνος, αλλά χάρη στο έργο των κυνηγών στελεχών μπορείτε τώρα να αναπτύξετε αυτό το εξαιρετικά παραγωγικό Afghani/Maui Haze υβρίδιο στον κήπο σας, στο grow-room ή στο θερμοκήπιο. Τα φυτά που εκτρέφονται από αυτούς τους σπόρους αναπτύσσονται σε ένα κο..
16,15€ 19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,02€
Brand: Anesia Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Afghanica: μια καθαρή Indica landrace με υψηλές αποδόσεις, έρχεται όπως υποδηλώνει το όνομα από το Αφγανιστάν. Αυτό το στέλεχος μεγαλώνει σχετικά με χοντρά πλαϊνά κλαδιά και παραδοσιακά καλλιεργείται για να παράγει πολύ ισχυρό Χασίς. Το Afghanica απαιτεί 7-9 εβδομάδες ανθοφορίας και μπορεί να συγκο..
27,20€ 32,00€
Χωρίς ΦΠΑ:21,94€
Brand: 00 Seeds Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Το Auto Afghan Mass από την 00 Seeds είναι ένα αυτόματης ανθησης strain μαριχουάνας γνωστό για το ότι είναι όμορφο, καλό και φθηνό. Δημιουργήθηκε διασταυρωνοντας το Critical Mass Auto και ένα Afghan strain, ένας συνδυασμός που είχε ως αποτέλεσμα μια υπέροχη αρωματική μαριχουάνα με έντονη δύναμη και..
16,57€ 19,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,37€
Brand: Barneys Farm Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Το Bad Azz Kush είναι μόνο 100-110 εκατοστά σε ύψος και μπορεί να παράγει 700g / m² εντός 50-60 ημερών. Το Afghan Kush ενώθηκε με το Original OG και το Urkel και το αποτέλεσμα είναι αυτό το υπέροχο, 100% indica strain. Τα μπουμπούκια του είναι γεμάτα με ρητίνη και έχουν ένα λεπτό άρωμα φρούτων του..
8,08€ 9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,51€
Brand: Greenhouse Strain Hunters Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Το μεγάλο δόντι βασίζεται σε τρεις ποικιλίες χωρίς όνομα - η γενετική σύνθεση είναι ένα μείγμα Afghani, Hawaiian και ποικιλίας Nepalese. Το προκύπτον στέλεχος είναι πραγματικά εκπληκτικό όσον αφορά τόσο την επίδραση του προϊόντος όσο και την παραγωγικότητα. Οι κυνηγοί στελεχών δεν επέλεξαν το όνομα..
13,60€ 16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,97€
Brand: BlimBurn Seeds Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
The original clone or original clone was the winner of the Highlife Cup in 2004 in the General and Biological categories. This strain that has been kept as a closure for many years now circulates in the form of female seeds. It has a clear satin appearance with long, slender lime green leaves, but i..
26,77€ 31,50€
Χωρίς ΦΠΑ:21,59€
Brand: Greenbud Seeds Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Για να δημιουργήσει αυτή την κυρία η Greenbud έδωσε μια συστροφή στα χαρακτηριστικά ενός ασύγκριτου Jack Herer, διασχίζοντας την κατά τη διάρκεια γενεών με προσεκτικά επιλεγμένα φυτά που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή απόδοση ρητίνης όσο και για τις ειδικές οργανοληπτικές ιδιότητές τους που δεν παρέχ..
19,13€ 22,50€
Χωρίς ΦΠΑ:15,42€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 51 (5 Σελ.)